Yrityksestä

UPGREAT (UPGR8 OÜ) on virolaisomistuksessa oleva yritys, joka muodostaa ryhmän iDealin ja Valge Klaarin kanssa. Olemme Viron suurin käytettyjen ja korjattujen Apple-laitteiden myyjä.

Upgreat kasvoi Valge Klaar -tiimistä. Jotkut asiakkaat halusivat myydä käytettyjä vanhoja laitteita, kun taas toiset asiakkaat halusivat ostaa käytetyt Apple-laitteet itselleen tai lapsilleen. Päätimme täyttää tämän tarpeen eri tavalla kuin muut markkinoiden toimittajat tarjoamalla Applen laitteita takuulla kätevästi, edullisesti ja tinkimättä asiakaspalvelun tai korjausten laadusta. Syksylle 2021 mennessä Upgreat oli toiminut vuoden, jonka aikana meillä oli useita tuhansia tyytyväisiä asiakkaita ja säästettiin yhdessä yli 300 tonnia CO2-päästöjä. Asiakkaidemme palaute asiakaspalvelustamme ja käytetyistä Apple-laitteistamme on edelleen korkea – 4,8/5. Kiitos, asiakkaat!


Me myymme. UPGREATilla myytävät laitteet tulevat pääasiassa kahdesta paikasta: kumppaneilta ja kanta-asiakkailta. Teemme yhteistyötä Valge Klaarin, 1store ja iDeal-tuotemerkkien kanssa Virossa, Latviassa ja Suomessa tarjotaksemme korkealaatuisia tuotteita. Kaikki laitteet ovat sertifioimien rekisteröityjen teknikkojen tarkastamia ja annamme tuotteille 24 kuukauden takuun.

Me ostamme. Asiakkaat saavat vanhan Apple-laitteensa arvon 48 tunnissa sen jälkeen, kun he ovat lähettäneet käytetyn puhelimen tai tietokoneen meille pakettiautomaatilla tai tuoneet sen myymäläämme.

Tiedätkö mitä tapahtuu, kun ostat käytetyn puhelimen tai tietokoneen uuden sijasta? Ilma on puhtaampaa ja rahaa jää enemmän laadusta tinkimättä! Kuinka niin? Jokainen laite kuluttaa energiaa tuottaakseen, ja mitä tehokkaampi laite, sitä enemmän energiaa sen valmistukseen tarvitaan. Eurooppalaisten standardien mukaan jokaisen elektroniikkaa valmistavan tehtaan ja jokaisen tuotteen CO2-vaikutus on suurin pääasiassa tuotannon ja asiakkaille toimittamisen ansiosta. Esimerkiksi yhden älypuhelimen tuotanto tuottaa keskimäärin 20-40 kg CO2-päästöjä. Kannettavien tietokoneiden valmistuksessa luku on jopa kymmenen kertaa suurempi, 250-450 kg. Nämä päästöt eliminoituvat, jos laitteita siirretään käyttäjältä toiselle, koska silloin ei tarvitse valmistaa uusia laitteita. On myös syytä mainita, että uudelleenkäytetyn tuotteen hinta on edullisempi, kun taas tekninen kunto on verrattavissa uuden laitteen hintaan!

Pelastetaan planeetta yhdessä ja vähennetään CO2-päästöjä jokaisella meiltä ostetulla tuotteella.

Yhteistyökumppanimme

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Internet Explorer Icon

NB! Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.