Mikä tietokone valita koululaiselle?

Lukuvuoden alussa vanhemmat joutuvat miettimään, mikä tietokone lapselleen ostaa. Jos uuden laitteen hinta tuntuu liian korkealta, kannattaa katsoa laadukkaita käytettyjä tietokoneita.

Tietystä iästä lähtien tietokoneesta tulee välttämätön työkalu koulutöiden tekemiseen. Tietokoneen käyttö opettaa lapselle vastuullisuutta ja tärkeitä digitaalisia taitoja jo pienestä pitäen

Hyvä valinta koululaiselle on Mac-tietokone – se on helppokäyttöinen ja vanhempien on helppo pitää silmällä, mitä lapsi tekee tietokoneella.

 

Suositukset iän mukaan

Upgreatissa käytettyjen Apple-tietokoneiden hinnat alkavat 200+ eurosta ja yltävät 3000+ euroon. Jaamme tietokonesuosituksia lapsen iän perusteella:

Tietokone alakoululaiselle. Tämän ikäinen lapsi ei yleensä vielä tarvitse tietokonetta koulutehtävien tekemiseen, mutta hän tekee ensimmäistä tutustumistaan ​​jännittävään digitaaliseen maailmaan. Olisi hyvä, jos lapsi löytäisi tietokoneen itsenäisesti, esimerkiksi muokkaamalla kuvia tai surffaamalla netissä. Se sopii esimerkiksi ensimmäiseksi tietokoneeksi MacBook Air 2017

Tietokone peruskoulun oppilaalle. Alakoululainen tarvitsee tietokoneen koulutehtäviin ja erilaisiin projekteihin. Tarvitset myös tietokoneen kommunikointiin, verkkokursseille osallistumiseen, videoiden luomiseen tai jännittävien pelien harjoittelemiseen. Siksi tietokoneessa tulee olla yleisimmät tekstinkäsittelyohjelmat ja tietokoneen prosessorissa ja muistissa on oltava riittävästi kapasiteettia. Se täyttää esimerkiksi teini-ikäisen tietokoneen käyttäjän tarpeet lukion loppuun asti MacBook Pro 2017 Retina.

Lukiolaisen tietokone. Periaatteessa vaatimukset tietokoneelle ovat samat, koska sitä käytetään vielä enemmän koulutehtäviin. Tietokoneen paino ja koko ovat kuitenkin nyt tärkeitä, koska se on otettava kouluun mukaan. Nämä ehdot täyttää hyvin MacBook Air 2019 Retina, jota voidaan varmasti käyttää jatkossa yliopisto-opinnoissa.

Laadukas tietokone pitää hintansa

Laadukkaiden tietokoneiden etuna on kyky pitää hintansa paremmin, eli käytettyä Mac-tietokonetta myytäessä sen hinta ei laske yhtä nopeasti kuin uuden tuotteen hintaan. Applen tietokoneiden osalta voidaan huomauttaa, että niiden moraalinen ikääntymisvauhti on myös hitaampaa. Jos muuten 10 vuotta vanha tietokone on jo niin sanottu uudempi, niin sama vanha Mac toimii edelleen innostuneesti eikä saa tietokoneen ääressä istuvan hiuksia harmaantumaan hitaudellaan.

Lisäksi käytetyn laitteen hankinta tukee vihreää ja vähemmän kulutusta ajattelua, koska jokaisen uuden teknisen laitteen valmistuksessa pääsee ilmaan useita kiloja hiiltä. Jos siis käytetty, mutta täysin kunnollinen ja toimiva tietokone jää vielä muutaman vuoden käyttöön, jossain tehtaalla, sen tilalle ei valmisteta uutta laitetta, eivätkä ilmastoa lämmittävät kasvihuonekaasut vapaudu.

Kuinka ostaa käytetty tietokone?

Käytetyn Macin ostaminen Upgreatista on täysin turvallista. Voit valita tietokoneen Virossa ja Latviassa sijaitsevasta liikkeestä, tilata verkkokaupasta haluamasi laitteen nähdäksesi sen salongissa tai tehdä ostoksen upgreat verkkokaupassa, josta tietokone lähetetään veloituksetta asiakkaan toivoma pakettiautomaatti.

Kaikki Upgreatin myymät Mac-tietokoneet ovat Applen sertifioimien teknikkojen teknisesti tarkastamia ja puhdistamia. Siellä ei todellakaan ole aiempien käyttäjien ohjelmia tai salasanoja. Visuaalisesti tietokoneet ovat kunnossa ja näyttävät uusilta. Periaatteessa ostaja saa saman laitteen kuin ostaessaan sen uutena muutama vuosi sitten. Se vain on, että hinta on edullisempi ja tietokone ei ole enää valmistajan pakkauksessa.

Upgreat tarjoaa 2 vuoden takuun yksityishenkilöiden tekemille ostoksille. Yritysasiakkaiden takuu on yksi vuosi, koska se koskee myös uusien laitteiden hankintaa. Yritys myönsi ensimmäisenä Virossa käytetyille Apple-laitteille saman pitkän takuun kuin uutena ostettaessa. Lue lisää Upgreat-takuusta täältä. Pienennä ympäristöjalanjälkeäsi laadusta tinkimättä! Löydä luotettava, mukava ja kehittyvä Mac-tietokone koululapsellesi valikoimastamme! Katso tarjoukset täältä: www.upgreat.fi

Järgmine postitus

iPhone-ohjelmistotuki: mitä sinun tarvitsee tietää

Mitä asiakkaat sanovat meistä

Internet Explorer Icon

NB! Microsoft on loobunud Internet Exploreri arendamisest ning sellele uuenduste tegemisest ja ei soovita antud internetibrauserit turvanõrkuste tõttu kasutada. Internet Explorer ei toeta enam uusi võrgustandardeid ning antud veebilahendus ei tööta siinses brauseris korrektselt.